GRATIS BEZORGING BINNEN NEDERLAND & VLAANDEREN GRATIS BEZORGING BINNEN NEDERLAND & VLAANDEREN
Startpagina / Nieuws / Bordspel + app van Outsmarted binnenkort ook verkrijgbaar bij Top1 Toys
Bordspel + app van Outsmarted binnenkort ook verkrijgbaar bij Top1 Toys

Bordspel + app van Outsmarted binnenkort ook verkrijgbaar bij Top1 Toys

Outsmarted Familie Quiz Show Bordspel

 
Het interactieve Outsmarted triviant familie-bordspel + app is vanaf oktober 2022 ook verkrijgbaar bij Top 1 Toys. Met ruim 100 vestigingen de tweede speelgoedketen van Nederland. Top 1 Toys is onderdeel van Otto Simon, een internationale importeur/exporteur en groothandel in onder andere speelgoed waar ook de winkelketen Marskramer toe behoort. 
 

 

Outsmarted oftewel 'te slim af' is het revolutionaire & interactieve Trivia / Triviant / Trivial Pursuit bordspel + app met 6000+ innovatieve & educatieve vragen dat tevens een live familie quiz show is...

Outsmarted biedt het beste van een traditioneel bordspel gecombineerd met de kracht van de nieuwste digitale technologie om zodoende de meest opwindende en meeslepende bordspel-ervaring ooit te creëren!!
Zet je vrienden en familie in de Hot Seat van de Nederlandse versie van je eigen virtuele 'Live Familie-Quiz Show' boordevol actie en plezier. 

Kinderen vs Tieners vs Volwassenen
Outsmarted bordspel + app is voorzien van Smart Game AI welke, om een gelijk speelveld te creëren, automatisch de moeilijkheidsgraad en inhoud van de vragen aanpast aan de leeftijd van de spelers. Dus Kijk uit volwassenen... Want nu kan iedereen in de familie winnen!

Remote Play
Outsmarted is tevens 's werelds eerste bordspel met Remote Play functie welke de mogelijkheid biedt om samen op afstand te spelen. Je vrienden en familie kunnen nu overal ter wereld 'online' meedoen aan je spel! Er is zelfs een virtueel bord en voice chat-functionaliteit. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is de gratis Outsmarted-app!!
Outsmarted bordspel + app is een ware revolutie op het gebied van bordspellen... Is dat slim of niet?..

Verbind tot 24 Spelers
Speel het Outsmarted bordspel + app met slechts één gedeeld apparaat of sluit extra mobiele / tablet-apparaten aan om dienst te doen als draagbare game controllers. In solo spel modus kunnen maximaal 6 en in teamspel modus maximaal 24 spelers verbinding maken in hetzelfde spel! De perfecte manier voor spelletjesavonden met familie en vrienden via het spelen op afstand (remote play).

Spelmodus
Navigeer jezelf een weg over het speelbord van het Outsmarted bordspel met je eigen gekozen genie om op de 6 Q-ringen te komen. Beantwoord een ringvraag goed en je wint een Q ring! Verzamel alle 6-Q-ringen om door te gaan naar de spannende FINALE RONDE.

De Genieën
Kies in het Outsmarted bordspel + app uit een van de 6 meest iconische Genieën uit het verleden te weten: Albert Einstein, Cleopatra VII, George Washington Carver, Leonardo Da Vinci, Abraham Lincoln & Confucius (of Amelia Earhart). In Outsmarted eervol tot leven gebracht in gedetailleerde 3D miniatuur versie.

Het Rad van Fortuin & Assists
Haal het meeste uit verrassingsbonussen en pas op voor de turbomodus! Verdien 'Assists' en krijg 30 seconden extra om na te denken I Vergroot jouw kansen en ga voor 50/50 I SKIP naar de volgende vraag.  

6000+ vragen onderverdeeld in 6 Innovatieve Categorieën
Zeg vaarwel tegen oude, achterhaalde vragen op kartonnen kaartjes! Alle 6 innovatieve categorieën in het Outsmarted bordspel + app krijgen wekelijkse updates en onze categorie 'Laatste Nieuws' wordt zelfs dagelijks bijgewerkt.

Laatste Nieuws - Test je kennis in Outsmarted bordspel + app van de huidige gebeurtenissen over een breed scala van onderwerpen. Als het gisteren gebeurde, kan het zomaar vandaag een vraag in Outsmarted bordspel + app zijn!

Snel Denken - Test je vermogen in Outsmarted bordspel + app om onder druk te denken. Inclusief logische puzzels, raadsels, visueel redeneren, verbaal redeneren, zoek het verschil, wiskunde en meer....

Geluid & Muziek - Test je kennis van muziek in Outsmarted bordspel + app. Vragen worden tot leven gebracht met liedjes die de hele familie mee zal zingen! Van "noem dat liedje" tot "welke songtekst komt hierna". De vragen voor volwassenen gaan over muziek van de jaren 60 tot nu!

TV, Film & Boeken - Test je kennis van TV, films en literatuur in Outsmarted bordspel + app, met vragen over stills uit kaskrakerfilms en foto's van beroemdheden. Vragen voor volwassenen gaan over films van de jaren 1960 tot nu!

Terug naar School - Test je academische vaardigheden in Outsmarted bordspel + app. Onze geïllustreerde Terug naar School-vragen behandelen alles wat je op school hebt geleerd. Wiskunde, Engels, Geschiedenis, Aardrijkskunde, Biologie, Natuurkunde, Scheikunde en meer... Onze Terug naar School vragen zijn geschreven door leraren!

Pub Quiz - Test je kennis in Outsmarted bordspel + app op het gebied van sport, beroemdheden, politiek en een eclectische mix van interessante feiten en trivia. Met afbeeldingen en videoclips.

Online Vragenwinkel
Naast het standaard vragenpakket biedt Outsmarted bordspel + app ook de mogelijkheid om het spel te personaliseren/uit te breiden met extra vragenpakketten en categorieën over onder andere muziek, voetbal, Televisie, het koningshuis, reizen, en nog veel meer. Deze zijn te bestellen en binnen enkele seconden te activeren in de Outsmarted app.

Voel de spanning.. Kraak je hersens.. Versla de klok! Heb jij het in je om je familie en vrienden te slim af te zijn?..

Outsmarted vs Traditionele Triviant Bordspellen
Het is niet alleen Outsmarted's bordspel + app ongelimiteerde capaciteit voor wat betreft het aantal vragen en de mogelijkheid om deze te actualiseren alsmede nieuwe content en spelfuncties toe te voegen, die het superieur maken. Het is veel meer...

Ontdek hier de verschillen tussen de traditionele trivia / triviant bordspellen zoals Trivial Pursuit, De Slimste Mens ter wereld, Vragen & Antwoorden, Pub Quiz, etc. en Outsmarted bordspel + app.

Outsmarted kopen? Outsmarted bordspel + app is verkrijgbaar online op outsmarted.nl en bol.com Alsmede bij een van de ruim 100 winkels van speelgoedketen Top1 Toys.

Wat is inbegrepen bij Outsmarted bordspel + app:

Fysieke doos (267x267x41mm):

  • speelbord
  • 6 handgeverfde Genie miniaturen
  • dobbelsteen
  • De Outsmarted app & toekomstige updates
  • Unieke licentiecode t.b.v. de Outsmarted app 
  • Outsmarted tablet / mobiel standaard 
  • 6000 interactieve vragen
  • Gratis technische ondersteuning
  • Gratis toekomstige extra vraagcategorieën 
  • Gratis verzending binnen Nederland & Vlaanderen

Outsmarted bordspel, Trivia bordspel, Triviant bordspel, Familie bordspel, Interactief bordspel, Trivial Pursuit bordspel.