Waar voor je geld krijgen? Hier is de Top 10 redenen!

Waar voor je geld krijgen? Hier is de Top 10 redenen!

Dankzij technologie is Outsmarted het bordspel dat blijft geven... Maar wat zijn de 10 grootste redenen waarom het beter is dan de ouderwetse triviant bordspellen?

1. Meer spannend en meeslepend. Het aftellen, de geluidseffecten en het praktische karakter van Outsmarted maken het meer een quizshow dan een bordspel. Het is veel beter dan het lezen van een tekstvraag van een kaartje in een doos...

2. Meer vragen. Standaard wordt Outsmarted geleverd met ruim 6.500+ vragen. Dat is meer dan 7 keer het aantal vragen dat je zou krijgen in een standaard trivia-bordspel!

3. Meer spelmodi. Wil je een getimed spel? Een individueel spel? Punten spel? Turbo-modus? Met slechts één apparaat spelen of met meerdere aangesloten apparaten naar je tv streamen? Het is als een acrobaat in vergelijking met zijn concurrentie...


4. Het is altijd up-to-date. Alle vragen in Outsmarted worden regelmatig bijgewerkt en onze categorie Laatste Nieuws wordt zelfs dagelijks bijgewerkt! Ter vergelijking: een traditioneel bordspel is verouderd op het moment dat je het koopt en vanaf daar gaat het alleen maar bergafwaarts...


5. Het is niet alleen een spel, het is een platform met een snel groeiende bibliotheek met vragenpakketten om uit te kiezen. Geen enkel ander bordspel heeft zoiets.


6. Regelmatige updates en nieuwe functies. Andere bordspellen zijn altijd hetzelfde, ze zullen nooit veranderen. Outsmarted veranderd met elke update, dus het blijft altijd spannend, zelfs na jaren.


7. Het is geschikt voor remote-play. Het is een wereldprimeur en het opent een nieuwe wereld van mogelijkheden, het is misschien wel het meest opwindende wat er in bordspellen in bijna een halve eeuw is gebeurd.


8. Vragen van de volgende generatie. Bijna elke vraag in Outsmarted bevat een foto, muziek of videoclip die de spelervaring naar een hoger niveau tilt.


9. Iedereen kan winnen. Dankzij de game AI van Outsmarted krijgen junior- en tienerspelers vragen die bij hun leeftijd passen om zo een ​​gelijk speelveld te creëren waar iedereen in het gezin kan winnen! Geen enkel ander bordspel doet dat...


10. Het is zeer leerzaam. Veel van onze junior- en tienervragen zijn geschreven door schoolleraren en weerspiegelen het nationale leerplan. Het visuele karakter van de vragen maakt leren leuk voor jongere spelers. Doet jouw huidige favoriete bordspel dat ook?


Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.