Remote Play

Remote Play
Spelen op afstand met Remote Play

De Remote Play-mogelijkheden van Outsmarted openen een nieuwe wereld van bordspelentertainment - speel met vrienden en familie waar ook ter wereld!

Externe spelers of teams verbinden met je spel is eenvoudig.
Eerst dien je als host alle spelers en teams toe te voegen die zullen deelnemen en kun je beginnen met het opzetten van een nieuw spel. Tijdens het instellen van het spel bereik je het scorebord, dit is het punt waarop externe spelers/teams verbinding kunnen maken.

Ondertussen dienen de externe spelers / teams de gratis Outsmarted-app op hun apparaat downloaden en vervolgens de optie DEELNEMEN AAN HET SPEL kiezen wanneer ze de app openen. vervolgens de deelname aan het spelcode invoeren die jij, als host, hen zal geven. Daarna VOLLEDIGE WEERGAVE selecteren.

Je vindt de SPELCODE op het scorebord tijdens het instellen van het spel op het hostapparaat. Als je een Apple- of Android-apparaat gebruikt, is er een deelcode-knop naast de deelname aan het spelcode. Hierdoor kun je de code delen met externe spelers via SMS / Whatsapp / Messenger enz.

Als je een Windows 10-apparaat gebruikt, moet je deze code handmatig verzenden in de berichten-app van je keuze.

Wanneer de externe speler de SPELCODE invoert, moet die speler- of teamprofiel in de app selecteren.

De host ziet elk apparaat dat verbinding maakt en welke spelers/teams het zal besturen. Zodra alle externe spelers / teams zijn verbonden, kan de host het spel veilig beginnen.

Hoe te spelen met externe spelers

Spelers / teams die bij de host zijn, spelen op de gebruikelijke manier, gooien met de dobbelstenen, verplaatsen hun genie miniatuur op het bord naar hun geselecteerde vakje en selecteren vervolgens hun optie in de app. Externe spelers / teams gooien de dobbelstenen in de app en selecteren het virtuele bord waar ze hun genie miniatuur naar hun geselecteerde vakje kunnen verplaatsen. Ze kunnen vervolgens hun gekozen categorie selecteren in de app, dat handig is gemarkeerd.

De host en alle andere aangesloten spelers/teams kunnen de dobbelsteen rollen/positie en bewegingen van elke virtuele speler/team zien. Alle aangesloten apparaten kunnen vanuit de app met elkaar praten via de ingebouwde chat. Als je echter bijvoorbeeld Zoom of een andere externe app gebruikt om op een tweede apparaat te communiceren, kan de in-app-chat op alle apparaten worden gedempt door op de microfoonknop te tikken.

Wat als ik de host ben en ook met alleen het virtuele bord wil spelen?

De host en alle spelers / teams die niet op afstand zijn, gebruiken meestal het fysieke bord. Maar het is mogelijk om het gebruik van het bord waar nodig te elimineren. Om dit te bereiken moet de host lokaal een tweede apparaat
aansluiten op precies dezelfde manier als een externe speler zou doen met de SPELCODE. Zo gaat Outsmarted ervan uit dat deze controller op afstand staat en toegang geeft tot het virtuele bord.

Tips voor soepele prestaties

Multiplayer-spellen met tablets en mobiele telefoons zijn inherent onbetrouwbaar in vergelijking met console- of pc-gaming, dus het is belangrijk tijdens remote-play om ervoor te zorgen dat alle aangesloten apparaten een goede internetverbinding hebben. Het hoeft niet snel te zijn (slechts 3mbs + is voldoende), maar het moet consistent zijn.

Wij hebben de volgende tips:

1. Probeer 4G-verbindingen te vermijden / breedband heeft de voorkeur, aangezien elk tijdelijk verlies van verbinding ertoe kan leiden dat een extern apparaat de verbinding met het hostapparaat verbreekt.

2. Verlaat de Outsmarted-app niet, ook niet om berichten te bekijken of oproepen aan te nemen. Dit zal zeker leiden tot het loskoppelen van het spel.

3. Als je tijdens het spel notificaties krijgt, kan dit de verbinding verstoren, dus het is aan te raden om alle notificaties te pauzeren tijdens het spelen. U kunt online instructies vinden die specifiek zijn voor uw apparaattype.

4. Als een extern apparaat de verbinding verbreekt, kan het opnieuw verbinding maken met de deelname aan het spelcode en zal het aan het einde van de ronde weer deelnemen aan het spel.

5. Als een extern apparaat niet opnieuw verbinding kan maken, kan het nodig zijn dat de host de Outsmarted-app sluit (zonder de game te verlaten, gewoon door de app te sluiten) en vervolgens naar de AUTOSAVED GAME gaat die zichtbaar is op het startscherm wanneer ze opnieuw opstarten de app. De externe apparaten moeten dan op dezelfde manier verbinding maken met een nieuwe deelname aan een spelcode die door het hostapparaat wordt geleverd als bij het starten van een nieuw spel.

6. Als het hostapparaat wordt uitgeschakeld vanwege een lege batterij of als er een ander probleem is met de app, start je de Outsmarted-app opnieuw op en volgt dezelfde procedure als hierboven vermeld in punt 5. Dat is het! Je bent klaar om te gaan.

Veel Outsmarted spe(e)lplezier gewenst.


Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.