Spel Strategie

Spel Strategie

Om de beste te zijn in Outsmarted is een unieke mix van kennis, snel denken, logica en lef nodig. Hier zijn enkele goede tips voor spelstrategie:

  • Focus. Veel vragen zijn bedoeld om geen tijd te geven om na te denken. Daarom is de volledige focus nodig vanaf de eerste seconde van het aftelmoment, dit om u de best mogelijke kans te geven. 
  • Weet wanneer je een assist moet gebruiken. Als je met je assists alle wapens uitgaat, heb je geen reserve voor de cruciale ringvragen. Evenzo, als een vraag wordt geleverd met een aanzienlijke verrassingsbonus, is het vaak de moeite waard om een ​​paar assistenten te gebruiken om die vraag vast te stellen en de bonus te pakken. 
  • Blijf doelgericht. Als u bijvoorbeeld een spel met een vaste tijdsduur van 60 minuten speelt en er is een gelijkspel voor de eerste plaats, kan de winnaar worden bepaald aan de hand van het aantal resterende assists dat elke speler heeft als de tijd om is. Bewaar dus je assists in een wedstrijd met een vaste tijd, tenzij je all-in gaat voor een ringvraag.
  • Maak snelle beslissingen. Het is vaak duidelijk dat een of twee mogelijke antwoorden absoluut fout zijn. Onder druk zijn snelle beslissingen om deze te elimineren vaak het verschil tussen winnen en verliezen.
  • Stippel je pad uit. Voor je sterkste categorieën gaan kan een goed idee zijn in een spel met een vaste tijd van 30, 60 of 90 minuten. En onthoud indien mogelijk de 'roll again'-kansen, zodat je ze niet mist.
  • Wie ben jij allemaal te slim af?..

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.