Reviews

Een kleine greep uit de 350+ geverifieerde reviews:


Superleuk spel, écht een aanrader!


"Superleuk spel, écht een aanrader! We spelen het regelmatig met ons gezin en onze pubers spelen het ook graag met hun vrienden. Elke keer weer een feest. En ideaal dat je ook kunt kiezen voor een spel van een half uurtje, leuk om bijv. na het avondeten even samen te doen."

Bionda De Groot, Emmen

Beste familiespel ooit


Dit is veruit het beste familiespel dat wij ooit hebben gespeeld. De gameplay van het spel is eenvoudig en omdat je een leeftijdsgroep kunt selecteren maakt dit het zo veel plezieriger voor iedereen omdat er vragen van hun eigen leeftijdsgroep worden gesteld. Onze dochter van 8 jaar oud was de eerste winnaar, absoluut een briljant spel

Martin Kors, Amsterdam

Dit spel moet je kopen!!


Een geweldig online bordspel. Who wants to be a millionaire ontmoet trivial pursuit. We hebben Outsmarted inmiddels ontelbare keren gespeeld met familie en vrienden, verspreid over het hele land en in het buitenland. Alle leeftijden komen aan bod. Onze kinderen zijn 14,11,9 en hebben elk op een bepaald moment het spel gewonnen. De updates zijn een grote verbetering geweest. Met meer toevoegingen op komst.
We hebben dit spel veel gespeeld tijdens de lockdown, maar we blijven nu een spelavond houden met familie/vrienden die geografisch niet bij ons in de buurt zijn.
Download de app op een telefoon of tablet en doe mee met je vrienden voor een geweldige ervaring. Beste aankoop voor veel familieplezier.
VOLLEDIG AAN TE BEVELEN!!!

David Willems, Beverwijk

Fantastisch spel


Net ons eerste spel gespeeld en in één woord, fantastisch! Net als trivial pursuit maar nu in een 2021 jas. Interactief, geweldige interface en up 2 date vragen. En het geweldige is dat de virtual board optie en voice chat het mogelijk maakt dat mensen van over de hele wereld kunnen spelen. Als ik het 10 sterren kon geven zou ik het doen! Maar aangezien ik dat niet kan, denk ik dat 5 genoeg zal zijn. Zou dit aan elke familie of groep vrienden aanraden die van een bordspel/kennisspel houden maar moe zijn geworden van de ouderwetse spellen.

Henk Steenwijk, Eindhoven

De perfecte vervanging van Triviant


De perfecte vervanging van Triviant, tevens een dikke upgrade naar dit digitale tijdperk! Ik vind het geweldig dat we dit met de kinderen kunnen spelen en zij vragen op hun eigen niveau krijgen! Ook zeer bijzonder is dat we ondanks dat we niet altijd samen onder 1 dak kunnen zijn, toch samen een bordspelletje kunnen spelen.

Suus Portier, Maastricht

Topspel met recente vragen


Absoluut topspel! met vragen die ongeveer 2 uur geleden in het nieuws voorbij kwamen. Hoe recent wil je zijn!

Carlo de Rooij, Sprundel

Het beste bordspel van de 21e eeuw


Een bordspel naar de 21e eeuw brengen, Outsmarted heeft het allemaal. Eenvoudig concept, scherpe doelstelling en spannend spelverloop. Fantastisch spel voor alle leeftijden. Een echte aanrader

Annemiek Kleuver, Ter Aar

Het beste spel dat ik in meer dan 20 jaar heb gespeeld!!!!

Dit is zo'n geweldig spel! Het heeft een ongelooflijke reeks categorieën en het is geweldig dat ze worden bijgewerkt; Laatste Nieuws bijvoorbeeld. Eindelijk een spel waarbij mensen de antwoorden op kaarten, zoals bij andere triviant spellen, niet hebben onthouden. Bij Outsmarted weet je nooit welke interessante en of gekke vraag er zal opduiken. Het is geweldig dat je kunt kiezen welke categorieën je wilt spelen en de spelcode naar vrienden en familie kunt sturen om samen met je te spelen. Een aanrader voor iedereen die van quizspellen houdt. Beste spel dat ik in meer dan 20 jaar heb gespeeld!!!!!

Xavier Nichols

Wij houden van dit spel

WIJ HOUDEN VAN DIT SPEL, we zijn een familie die dol is op quizzen, mijn dochter heeft me dit spel voor Kerstmis gegeven, het is een geweldig spel met veel vragen, het is geweldig om te lachen en het is geweldig om tegen andere familieleden in het hele land te kunnen spelen. Klantenondersteuning is geweldig en helpt heel snel. Geeft het een persoonlijk tintje. Ik zou dit spel 100% aanbevelen aan iedereen.

Kelly Nicole Garety

Een van de beste bordspellen die er bestaat

Een van de beste bordspellen die er bestaat. En om het zowel interactief als voor spelen op afstand (Remote Play) te maken, is geniaal. Het team dat dit heeft ontworpen, zijn geniaal en ik kan niet wachten op meer add-ons. Goed werk!

Dave Hunt, Trust Pilot, UK

Fantastisch spel voor de hele familie

Ik zag de advertentie van Outsmarted al een tijdje op Facebook en besloot het te kopen. Dit spel is fantastisch, ik heb alle vragenpakketten gekocht, er zijn zoveel vragen dat het onwerkelijk is en zo leuk, de hele familie hebben het de hele avond gespeeld. Klantenservice is ook geweldig, zo snel en vriendelijk. Als je erover denkt om dit te kopen - DOE HET !! Je zult niet teleurgesteld zijn.

Matt, Trust Pilot, UK

Outsmarted is elke cent waard

Dit spel is een kruising tussen who wants to be a millionaire en trivial pursuit. Het wordt gespeeld op je telefoon en het hoofdapparaat kan naar een compatibele tv casten. Outsmarted was een uitkomst tijdens de lockdown want spelers kunnen ook op afstand aan het spel deelnemen.

 

Elke cent waard naar mijn mening.

Gary, Trust Pilot, UK

Outsmarted is ons favoriete familiespel

Outsmarted! is ons favoriete familiespel! Met familie verspreid over het hele land en in de VS kunnen we allemaal virtueel met elkaar in contact komen en genieten van het samenspelen. Ik vind het geweldig dat Outsmarted is geëvolueerd en ontwikkeld sinds we het spel in december 2020 kochten. Het houdt het leuk en spannend, vooral omdat we heel regelmatig spelen. Ook mijn ervaring met de klantenservice is ongeëvenaard!

Rachael Carrott, Trust Pilot, UK

Outsmarted vs Trivial Pursuit…

In tegenstelling tot Trivial Pursuit worden de vragen in Outsmarted regelmatig bijgewerkt, met name de categorie Laatste Nieuws. De online vragenwinkel met onder andere extra pakketten over muziek uit de jaren 70, 80 & 90 zorgt voor een zeer gevarieerd triviant spel dat altijd up-to-date is. Je kunt Outsmarted ook op afstand spelen (Remote Play) via je telefoon samen met meerdere spelers of teams.

S Howell, Trust Pilot, UK

Een spel dat we steeds blijven spelen en het wordt ook nog eens steeds beter

We hebben het spel nu iets meer dan een jaar. Ik heb het veel

gespeeld tijdens Kerstmis 2020 en tijdens de lockdowns. Mijn familie vind het geweldig om het te spelen en vragen ook nu nog regelmatig om het te spelen. Was uitstekend om op afstand te spelen tijdens lockdowns en zal worden verbeterd met het virtuele spelbord. Speelde in de zomer niet zo veel, maar kwam er met kerst weer op terug. De app is verbeterd met nieuwe functies, een nieuwe spelmodus en nieuwe vragen. Omdat het online is, kan het spel worden bijgewerkt en de categorie Laatste Nieuws' betekent dat er altijd actuele vragen zijn. De ontwikkelaars zijn altijd op zoek naar verbeteringen en hebben de feedback goed meegenomen om het spel te verbeteren. Kan het niet genoeg aanbevelen !!!

Neil White, Trust Pilot, UK

Uitstekend geschikt voor Remote Play en het verbinden van familie

Dit is zo'n geweldig spel om vrienden en familie bij elkaar te brengen. Het is echt geschikt voor alle leeftijden en de vragen zijn top. De regelmatige updates hebben de speelervaring beter en beter gemaakt en het is een geweldige ervaring voor alle spelers.

Carol Bryant, Trust Pilot, UK

Outsmarted is een briljant spel!

Ik heb Outsmarted gekocht tijdens hun crowdfunding campagne op Kickstarter. Ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb - we speelden het zo vaak tijdens de lockdown met familieleden die we niet konden bezoeken, maar we hebben het sindsdien ook heel veel gespeeld. De vragen worden bijgewerkt en zijn

dus altijd actueel en er zijn ook verschillende manieren om te spelen. Je zult zeker niet teleurgesteld worden door dit spel.


Julie Bickle, Trust Pilot, UK