Startpagina / Remote Play

De Remote Play-mogelijkheden van Outsmarted openen een nieuwe wereld van bordspelentertainment - speel met vrienden en familie waar ter wereld ze zich ook bevinden!

Er zijn drie manieren om op afstand te spelen, hier is een overzicht van alle drie de opties:

1) U bent eigenaar van het spel, de spelers / teams op afstand zijn ook eigenaar van het spel 

In dit geval kunnen alle partijen het fysieke bord gebruiken om hun Genie personages over hun bord te verplaatsen. 

Je kunt maximaal 6 spelers of 6 teams hebben (maximaal 4 spelers per team). Met andere woorden, met Remote Play kun je tegen zes andere spelers / teams spelen, elk op totaal verschillende locaties als je dat wilt. 

Een partij voegt de spelers / teams toe en begint een normaal spel alsof de spelers allemaal in dezelfde kamer aanwezig zijn. Ze sturen vervolgens de unieke "join game" -code die wordt gegenereerd naar de spelers / teams op afstand. De externe spelers / teams kunnen dan meedoen aan het spel! Zo simpel is het... 

2) U bezit het spel, de spelers / teams op afstand hebben het spel niet. 

Dit werkt op dezelfde manier als hierboven, behalve dat de spelers / teams op afstand geen fysiek bord hebben. 

Het is daarom noodzakelijk dat de spelers / teams op afstand een Zoom- of soortgelijke videoverbinding hebben om het bord te zien en de gastheer te vragen hun spelerspersonage naar de gewenste plek op het bord te verplaatsen wanneer het hun beurt is. 

Desgewenst kunnen ze, in afwezigheid van een fysieke dobbelsteen, zelf de virtuele dobbelsteen gooien! 

3) Gebruik het virtuele bord 

In februari 2021 brengen we een gratis update uit voor alle spel-eigenaren met een virtuele versie van het bord. Met deze versie gooien alle spelers de dobbelstenen, selecteren hun zetten etc. met behulp van de app en het virtuele bord. 

Ze kunnen de positie van alle teams op afstand / spelers in de app zien en het fysieke bord wordt niet gebruikt.

We ontwikkelen deze modus als reactie op de behoefte aan sociale afstand om onze spelers een andere mogelijkheid te bieden om in deze ongewone tijden toch met hun vrienden en familie te kunnen spelen.