Service, Retouren & Garantie

OVER OUTSMARTED.NL

Vanaf 2020 heeft QPlay, het moederbedrijf van Outsmarted.nl zich volledig toegelegd op het ontwikkelen & verkopen van Outsmarted, zowel via internet alsmede via B2B. Ons assortiment bestaat dus uitsluitend uit eigen producten. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Hieronder treft U een opsomming van voorwaarden waaraan u ons kunt houden. Heel 'gewoon' dus eigenlijk vinden wij.

Onze gegevens:
Bedrijfsnaam: Zyzco h.o.d.n. Outsmarted.nl
KvK-nummer: 59670925
BTW-nummer: NL002123064B42

 

Contactgegevens:
Purperhoedenveem 84
1019 HM Amsterdam
020-2210145
mail@outsmarted.nl

 

VERZENDING

Verzending van Outsmarted binnen Nederland & Vlaanderen is eenmalig gratis.
Verder zijn er geen andere bijkomende kosten.

Outsmarted is over het algemeen altijd op voorraad waardoor de levertijd bij bestelling voor 14.00 uur slechts één werkdag bedraagt (uiteraard onder voorbehoud van de verwerking van de zending bij onze verzend partner Post NL). Wel zo prettig toch? 

1. U ontvangt bericht per e-mail zodra de bestelling aan PostNL overhandigd is.
2. Deze e-mail bevat een track en tracé code waarmee u het pakket kunt volgen.
3. In de meeste gevallen worden de pakketten binnen 24 uur op werkdagen bezorgd.
4. Indien niet thuis dan ontvangt u een e-mail waarin staat bij welke PostNL pakketpunt vestiging u het pakket kunt afhalen. Op die vestiging blijft het maximaal 1 week liggen alvorens het retour naar de afzender gaat. Haalt u het pakket niet op binnen deze termijn, dan zijn de kosten voor opnieuw verzending voor uw rekening.

 

KLANTENSERVICE

De service aan onze klanten houden wij juist lekker ouderwets en daarom exact op maat, bespreek het met ons en u zult verrast zijn over onze service. Laat het ons weten via ons contact formulier en wij staan voor u klaar.

 

RETOUREN EN GARANTIE

Heeft u bij ons een spel gekocht dat u achteraf wilt retourneren, dan is dat geen probleem. Voor ons product geldt uiteraard de wettelijke 14 dagen bedenktijd (herroeping) vanaf de dag van ontvangst. Binnen die tijd kunt u, zonder opgaaf van reden aangeven dat u ons product wilt retourneren en wenst af te zien van uw aankoop. De enige voorwaarde die wij hieraan verbinden is dat het spel uiterlijk 14 dagen na herroeping en in ongeopende, gesealde en onbeschadigde staat door ons retour wordt ontvangen. Dit omdat wij iemand anders dezelfde garantie en kwaliteit willen bieden die ook u van ons verwacht. Geopende producten kunnen wij helaas niet retour nemen en dus ook niet vergoeden.

Mocht u binnen de wettelijke bedenktermijn na aankoop van gedachten veranderen en het product voldoet aan de retourvoorwaarde zoals hierboven vermeld, dan kunt u uw bestelling retourneren aan het onderstaande adres:

Outsmarted
Purperhoedenveem 84
1019 HM Amsterdam – NL

 

Indien u gebruik maakt van een retourverzoek via OUTSMARTED, maken wij een retour label voor u aan waarna u het pakket op een pakketpunt kunt afgeven. De verzendkosten voor het retourneren worden niet door ons vergoed maar in mindering gebracht op uw totale aankoopbedrag. Verder regelen wij dan alles. Na ontvangst van uw retourzending op ons retour adres, wordt het resterende bedrag dan binnen 1-2 werkdag(en) door ons teruggestort.

Uiteraard kunt u het pakket ook op uw eigen kosten aan ons retourneren. In dat geval betalen wij u na ontvangst van het ongeopende, gesealde en onbeschadigde product op ons retour adres het totale aankoopbedrag retour.

Weigert u de zending direct bij aflevering aan de deur, dan regelen wij alles en heeft u daar geen omkijken meer naar. Geen trip naar het postkantoor en in dat geval ook geen extra kosten voor u.

Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat u niet tevreden bent, omdat het spel beschadigd is of er een onderdeel mist, dan regelen wij dat uiteraard voor u.

Neem in dat geval contact met ons op via het contact formulier of via mail@outsmarted.nl.

 

BEVEILIGDE OMGEVING

Al onze pagina’s met betrekking tot uw accountgegevens en het afrekenproces zijn versleutelde verbindingen, te herkennen aan het slotje in uw web browser en het HTTPS adres van de genoemde pagina’s.

De versleutelde verbinding zorgt ervoor dat de gegevens die u uitwisselt met onze server, niet door derden kan worden meegelezen.