Startpagina / Service, Retouren & Garantie

OVER OUTSMARTED.NL

Vanaf 2020 heeft QPlay, het moederbedrijf van Outsmarted.nl zich volledig toegelegd op het ontwikkelen & verkopen van Outsmarted, zowel via internet alsmede via B2B. Ons assortiment bestaat dus uitsluitend uit eigen producten. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Hieronder treft U een opsomming van voorwaarden waaraan u ons kunt houden. Heel 'gewoon' dus eigenlijk vinden wij.

Onze gegevens:
Bedrijfsnaam: Outsmarted.nl
KvK-nummer: 59670925
BTW-nummer: NL002123064B42

Contactgegevens:
Purperhoedenveem 84
1019 HM Amsterdam
020-2210145
mail@outsmarted.nl

 

VERZENDING

Verzending bij Outsmarted binnen Nederland kost slechts € 4,95; verzending naar België kost € 5,95 per zending. Verder zijn er geen andere bijkomende kosten. Outsmarted is over het algemeen altijd op voorraad waardoor de levertijd bij bestelling voor 16.00 uur slechts één werkdag bedraagt (uiteraard wel onder voorbehoud van de verwerking van de zending bij onze verzend partners). Wel zo prettig toch?

Verder ontvangt u van ons op de dag van verzending een mail met track en trace link, zodat u precies weet wanneer uw bestelling is verzonden en wanneer u deze kunt verwachten. Deze mail wordt altijd door ons verzonden. Toch niet ontvangen? Check uw spam of ongewenste mail.

 

KLANTENSERVICE

De service aan onze klanten houden wij juist lekker ouderwets en daarom exact op maat, bespreek het met ons en u zult verrast zijn over onze service. Laat het ons weten via ons contact formulier en wij staan voor u klaar.

 

RETOUREN EN GARANTIE

Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat u niet tevreden bent, omdat het spel beschadigd is of er een onderdeel mist, dan regelen wij dat uiteraard voor u. Neem in dat geval contact met ons op via het contact formulier of mail@outsmarted.nl.

Heeft u bij ons een spel gekocht dat u achteraf wilt retourneren, dan is dat geen probleem. De enige voorwaarde die wij hieraan verbinden is dat het spel in ongeopende, gesealde en onbeschadigde staat aan ons retour wordt gezonden. Dit omdat wij iemand anders dezelfde garantie en kwaliteit willen bieden die ook u van ons verwacht.

Geopende producten kunnen wij helaas niet retour nemen en dus ook niet vergoeden. Probeer de try me / uitproberen versie in de app die u gewoon kunt downloaden in de app store om het spel uit te proberen.

Weigert u de zending direct bij aflevering aan de deur, dan regelen wij alles en heeft u daar geen omkijken meer naar. Geen trip naar het postkantoor en in dat geval ook geen extra kosten voor u.

Mocht u binnen 30 dagen na aankoop van gedachten veranderen dan kunt u uw bestelling retourneren aan het onderstaande adres, uiteraard geldt dan ook in dit geval dezelfde voorwaarde als hierboven beschreven (ongeopend, geseald en onbeschadigd).

Outsmarted
Purperhoedenveem 84
1019 HM Amsterdam - NL

De verzendkosten van het retourneren worden niet door ons vergoed, maar verder regelen wij alles net zo netjes. Na ontvangst van uw retourzending wordt het gehele aankoopbedrag dezelfde werkdag nog door ons teruggestort.

 

BEVEILIGDE OMGEVING

Al onze pagina’s met betrekking tot uw accountgegevens en het afrekenproces zijn versleutelde verbindingen, te herkennen aan het slotje in uw web browser en het HTTPS adres van de genoemde pagina’s.

De versleutelde verbinding zorgt ervoor dat de gegevens die u uitwisselt met onze server, niet door derden kan worden meegelezen.