Veelgestelde Vragen

Het antwoord op de meest gestelde vragen vind je hier:

 

V. Welke extra's krijg ik als ik de Ultra Editie koop in plaats van de standaardversie?

A. Beide versies van Outsmarted zijn qua gameplay (spelbeleving) identiek. Het verschil tussen de twee versies is dat de Ultra Editie gekleurde, met de hand geschilderde genie miniaturen bevat (in tegenstelling tot effen grijs) en ook een mobiel / tabletstandaard bevat.

V. Hoe werkt Remote Play precies?

A. Remote Play stelt spelers/teams op afstand in staat om deel te nemen aan je spel. Klik hier voor een meer gedetailleerde uitleg voor remote-play-functionaliteit.

V. Wanneer zal mijn bestelling worden bezorgd?

A. Normaal gesproken worden bestellingen de volgende dag geleverd als ze op weekdagen voor 14:00 uur worden geplaatst. Bestellingen die op weekdagen of in het weekend na 14:00 uur worden gedaan, zullen doorgaans binnen 48 uur worden bezorgd.

V. Hoe versturen jullie mijn bestelling?

A. Bestellingen worden verzonden via de track & trace service van Post NL. Je ontvangt een e-mail op het moment van verzending met de trackinginformatie van de bestelling.

V. Hoe kan ik Outsmarted naar mijn tv streamen?

A. Klik hier voor meer uitleg.

V. Heb ik een internetverbinding nodig om te spelen?

A. Ja, je hebt een internetverbinding nodig om de Outsmarted-app te downloaden en om tijdens het spel verbonden te blijven. Outsmarted maakt tijdens het spelen verbinding met onze online spelserver en je spel wordt vanaf onze spelservers naar de app gestreamd.

V. Wat moet ik doen als Outsmarted niet werkt op mijn apparaat?

A. Het is zeer zeldzaam om technische problemen te ervaren, maar ze zijn bijna altijd eenvoudig op te lossen. Bezoek onze supportpagina en stuur ons een ticket voor een snelle reactie van ons supportteam.

Heb je een vraag die niet tussen de veelgestelde vragen staat of wil je een suggestie doen over Outsmarted, neem dan contact met ons op